ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Γερμανικό «εμπάργκο» στην παράστασή του

Έξαλλη έγινε η Γερμανίδα διευθύντρια του χώρου όπου την προηγούμενη εβδομάδα ο Λαζόπουλος έδωσε παράσταση στο Ντίσελντορφ λόγω αυτών που έλεγε ο παρουσιαστής για τη Γερμανίδα Καγκελάριο.Γνωστός για τα καυστικά του σχόλια, ο Λάκης Λαζόπουλός δε μάσησε τα λόγια του για την Άνκελα Μέρκελ και τα είπε «τσεκουράτα» προκαλώντας τα ξεκαρδιστικά γέλια του κοινού αλλά και την έντονη αντίδραση της Γερμανίδας ιδιοκτήτριας η οποία μάλιστα ζήτησε να κοπεί η μετάφραση.

«Δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω «να την πω» σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος δικός τους που να μην τον αντέχουν».

Ακόμα πρόσθεσε πως οι Έλληνες «αντέχουμε δυόμιση χρόνια τον παρανοικό λόγο μελών της Κυβερνησής τους, την οποία δε συνδέω με το λαό της Γερμανίας».

Ο δημοφιλής κωμικός, σχολίασε ακόμα το νέο πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες εκλογές και εξέφρασε την αίσθηση, όπως ο ίδιος αναφέρει, πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
radar.gr
 

kkkk