Ε. Μενεγάκη: Δείτε την με αποκαλυπτικό μίνι στο αστυνομικό τμήμα!


Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!"  την Ελένη Μενεγάκη, καθώς έφτανε στο αστυνομικό τμήμα για να διευθετήσει μία δικαστική προσωπική της υπόθεση. Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο η σούπερ σέξι εμφάνιση της "βασίλισσας"


Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε και πάλι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, κοντά στο σπίτι της στα Μελίσσια, η 42χρονη παρουσιάστρια του Alpha. Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" την εντόπισε πριν από λίγες ημέρες, καθώς έφτανε στο αστυνομικό τμήμα για να διευθετήσει μία δικαστική προσωπική της υπόθεση.

«Ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη και είχε πολύ χαλαρά τα μαλλιά της. Μάλιστα ήταν λίγο βιαστική, καθώς ήθελε να φύγει εγκαίρως για να προλάβει να φτάσει στο στούντιο», λέει στο πηγή στο "ΟΚ!"που τη συνάντησε από κοντά
.

Η Ελένη Μενεγάκη θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση του σεφ Βασίλη Καλλίδη, που πρότεινε να είναι στην ομάδα της και τη νέα χρονιά, επιβεβαιώνοντας έμμεσα πως η φθινοπωρινή τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει ξανά στη θέση της. Άλλωστε το καινούριο της συμβόλαιο ξεκίνησε μόλις το Σεπτέμβριο του 2011. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέτος η Ελένη θα αποχαιρετήσει την τηλεοπτική σεζόν και το κοινό της από την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά.

kkkk