: ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ; ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! ΜΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ENDURO ΜΗΧΑΝΗ! ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ


Μας έδειξε το χιούμορ του με το «καλημέρα», αστειευόμενος με το επώνυμό του. Ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος είναι ένας άνθρωπος δραστήριος που δεν αφήνει τον ελεύθερο του χρόνο να πηγαίνει χαμένος και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να ασχοληθεί με τα αγαπημένα του χόμπι.
Οι αδυναμίες του, τρεις: το ψαροντούφεκο, η μοτοσυκλέτα του και η κλασική μουσική.

Είναι δεινός ψαροντουφεκάς και γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή τις βραχώδεις παραλίες της Μυκόνου, όπου βρίσκεται εξοχικό της οικογένειάς του, ενώ εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων έχουν οργωθεί από τη Honda Enduro μοτοσικλέτα του για να βρεθεί η κατάλληλη βραχώδης παραλία.

Η δεύτερη διέξοδος από την καθημερινότητα για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ήταν πάντα η μηχανή του, την οποία συχνά χρησιμοποιεί για να «δραπετεύει» με την ανωνυμία, που του προσφέρει το κράνος. Η αίσθηση της μηχανής στην άσφαλτο ανεβάζει «την αδρεναλίνη του στο κόκκινο», λέει γείτονάς του. Πολλές φορές, μάλιστα, έφευγε από το δικαστήριο όχι με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αλλά με τη συνοδευτική μηχανή της Ασφάλειας, εννοείται φορώντας πάντα κράνος.

Η τρίτη λατρεία του είναι η κλασική μουσική. Όποια στιγμή κι αν έμπαινε επισκέπτης στο γραφείο του, στο ΣτΕ, κάποια συμφωνία του Μπετόβεν ή του Μπαχ θα άκουγε, ενώ η ίδια μουσική τον ακολουθεί και στις προσωπικές του στιγμές http://clown-zavolies.blogspot.com/

kkkk