Τα πιο sexy οπίσθια της Βραζιλίας

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
H Andressa Soares εργαζόταν ως χορεύτρια όταν ξαφνικά έγινε διάσημη στη χώρα της ως η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια!
Όπως λένε στο περιοδικό VICE η Andressa έχει αναμφισβήτητα τον πιο μεγάλο και εντυπωσιακό κώλο στον κόσμο... Εντάξει δεν είμαστε σίγουροι αν η Andressa κατέχει το ρεκόρ, πάντως το κορίτσι τον έχει μεγάλο! http://clown-zavolies.blogspot.com/
Στη Βραζιλία είναι γνωστή ως η «Καρπουζού» (Watermelon Woman) και η ίδια η Soares υποστηρίζει πως από μικρή είχε μεγάλα οπίσθια, άρα δεν τα έχει "πειράξει" με κάποια επέμβαση.
Ολα ξεκίνησαν από μια ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε η Andressa. Οι ακροατές θέλησαν να δουν πως είναι και όταν εκείνη δημοσίευσε μια φωτογραφία της... έπαθαν την πλάκα τους και είπαν: "Τα οπίσθια της είναι σαν καρπούζια!" Ετσι της έμεινε το παρατσούκλι.
Η Andressa έγινε ευρύτερα γνωστή όταν χόρεψε το dance κομμάτι “Creu, Creu, Creu” κουνώντας απίστευτα τα οπίσθια της και στο καπάκι ήρθε το πρώτο της εξώφυλλο στο Playboy.
Το ντοκιμαντέρ του VICE τη δείχνει να φτιάχνει τα νύχια της σε μια μανικιουρίστα και να της περιποιείται το σώμα της η αισθητικός της. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε η περισσότερη δουλειά γίνεται στα οπίσθια της Andressa.
H Soares λέει πως είναι πολύ πιο εύκολο για μια γυναίκα να διατηρήσει τον κώλο της μικρό σε σχέση με εκείνη που πρέπει να τον διατηρεί σε τέτοιο μέγεθος. Γι αυτό και κάνει ειδικές ασκήσεις για να τον κρατάει σε διαστάσεις γύρω στα 120 εκατοστά!
Οπως λέει η αισθητικός της, οι άντρες πάντα εντυπωσιάζονται από τις γυναίκες που έχουν μεγάλα οπίσθια. Στη Βραζιλία τα κορίτσια που προέρχονται από τις αστικές τάξεις θεωρούν ότι ο μεγάλος κώλος δεν είναι κομψός, αλλά οι άντρες από όποια τάξη και αν προέρχονται πάντα δίνουν σημασία στον μεγάλο πισινό.
Επίσης εξηγεί τη διαφορά του φυσικού μεγάλου κώλου σε σχέση με εκείνον που μεγάλωσε λόγω επέμβασης.
Στο τέλος της συνέντευξης η Andressa κάνει μια επίδειξη του χορευτικού της μόνο ντρεπόταν κάπως γιατί η φούστα της ανέβαινε πολύ πολύ πάνω...


kkkk