Τα ηνία του Παναθηναϊκού στον Πεδουλάκη!


Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι αναμένεται να καλωσορίσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής!
Το όνομά του γράφτηκε πριν καν απαντήσει αρνητικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι επέστρεψε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός δεν έπεισε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να βγάλει την αθλητική περιβολή και να καθίσει στον πάγκο, δεν τα βρήκε με τον Δημήτρη Ιτούδη κι η στροφή στον Αργύρη Πεδουλάκη ήταν η επόμενη κίνηση. Εκτός απροόπτου κι η τελευταία, αφού σ' αυτόν αναμένεται να κλείσει ο φάκελος «Νέος Προπονητής του Παναθηναϊκού»!

Μία ημέρα νωρίτερα (27/6), όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr, ο 48χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (1986-1992) είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδος, που τον έκλεισε για τη νέα εποχή, αφού είδε πως δε μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην ευρωπαϊκή κι ελληνική αγορά.
Η συμφωνία δεν επιβεβαιώνεται από καμία απ' τις δύο πλευρές, ενδεχομένως για επικοινωνιακούς λόγους, αφού δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να περιμένει πρώτα τον Ολυμπιακό να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Όχι ότι αποκλείεται γρηγορότερα η ανακοίνωσή του.
ΚΛΟΟΥΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ ΔΕΠΥ ΔΥΣΓΡΑΦΙΑΣ ASPERGER ΔΥΣΑΡΙΘΜΗΣΙΑΣ

kkkk