Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε «Θα έκανα sex με τη Μέρκελ»Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά από μήνες απουσίας επέστρεψε. Αυτή τη φορά με sexy φωτογράφηση για το ανδρικό περιοδικό Playboy.
Γυμνή για το νέα τεύχος του Playboy φωτογραφήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Με το μαλλί της πιο μακρύ από ποτέ και με τις αναλογίες της να παραμένουν το ίδιο sexy όπως τις θυμόμασταν από παλιότερες φωτογραφίσεις και τα DVD, η Τζούλια δηλώνει έρχεται ξανά στα φώτα της δημοσιότητας.
Ο λόγος για τις λίγες εμφανίσεις της είναι η σχέση που έχει από το καλοκαίρι με τον Κριστιάν Καρποζήλο και όπως δείχνει στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Facebook είναι πολύ ερωτευμένη. Τζούλια: «Θα έκανα sex με τη Μέρκελ»
Την ίδια στιγμή, η Τζούλια  ετοιμάζεται για το πολιτικό κόμμα που εξήγγειλε! Το «κόμμα»: «Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος» είναι ήδη στα σκαριά αποκαλύπτει η Τζούλια. Και τονίζει: «Θα μπω στη Βουλή για να έχουν φωνή όλοι οι νέοι και να τα αλλάξουμε μαζί όλα». Βασικές αρχές του κόμματος: «Δεν συγχωρούμε, δεν τιμωρούμε! Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο και να γίνει άμεσα λογιστικός έλεγχος. Να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη κινητή περιουσία... Η επόμενη κίνηση θα είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας» τάδε έφη στο περιοδικό Playboy! Η Τσιτσιολίνα προσφέρθηκε να κάνει σεξ με τον Οσάμα Μπιν Λαντεν προκειμένου εκείνος να εγκαταλείψει την τρομοκρατία, η ίδια τι θυσία θα έκανε για τη χώρα της; «Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ» είπε! Βρε, τι θυσία θα κάνει το κορίτσι!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ. ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΚΛΟΟΥΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ ΔΕΠΥ ΔΥΣΓΡΑΦΙΑΣ ASPERGER ΔΥΣΑΡΙΘΜΗΣΙΑΣ


kkkk