Ο ΒΡΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΥΚ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Σοκ στη ΔΥΚ από το πρωϊνό τροχαίο καθώς ο μοτοσυκλετιστής που παρέσυρε τη μητέρα και τα δύο παιδιά της είναι βατραχάνθρωπος,μέλος της θρυλικής ΔΥΚ.

Ο νεαρός υπαξιωματικός είναι ΕΠΟΠ και βατραχάνθρωπος. Υποστηρίζει ότι έτρεχε για να πάει να δώσει αίμα σε νοσοκομείο για συγγενικό του πρόσωπο και γι΄ αυτό οδηγούσε τόσο απρόσεκτα. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να δικαιολογήσει ούτε στο ελάχιστο αυτό που συνέβη.

Ο νεαρός βατραχάνθρωπος συνελήφθη λίγο μετά τις 09:45 .

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Η μηχανή ήταν όμως στο όνομα του πατέρα του και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου εκεί βρήκαν τον πατέρα του και τον ενημέρωσαν για το τι έγινε. Τότε ο πατέρας πήρε τηλέφωνο το γιο του να έρθει στο σπίτι και όταν έφτασε εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Το περιστατικό έγινε στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής είχε νωρίτερα χτυπήσει έναν ποδηλάτη. Τότε ανέπτυξε ταχύτητα για να γλιτώσει και παράτησε τον ποδηλάτη. Αφού ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε με κόκκινο φανάρι την διασταύρωση και εκεί στην κυριολεξία σάρωσε την μητέρα και τα παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν απένταντι. Η μητερά εκείνη την ώρα πήγαινε τα παιδιά της στο δημοτικό σχολείο το οποίο λειτουργεί τον Ιούλιο κάνοντας ειδικά μαθήματα.

 Eν τω μεταξύ από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού εκδόθηκε ανακοινωθέν σχετικά με την ...κατάσταση των δύο παιδιών που τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας.

"Σήμερα το πρωί, (περί ώρα 08:15) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» δύο παιδιά (αγόρι και κορίτσι), ηλικίας 7 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Και τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκαν. Οι αξονικές τομογραφίες εγκεφάλου, αυχένος και κοιλιακής χώρας που διενεργήθηκαν στο κορίτσι δεν κατέδειξαν σημαντικά παθολογικά ευρήματα.

Το αγόρι φέρει πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου καθώς επίσης πολλαπλά τραύματα προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Διενεργούνται αξονικές τομογραφίες κεφαλής, αυχένος και κοιλίας. Η κατάσταση, ειδικά του αγοριού, κρίνεται σοβαρή."

Από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι στις 08:32 μεταφέρθηκε η μητέρα η οποία μετά από εξετάσεις η κατάσταση της υγείας της κρίνεται βαριά αλλά ελεγχόμενη και φέρει κατάγματα στο πρόσωπο, θλάση στον θώρακα και ρήξη σπληνας και γι' αυτό θα χειρουργηθεί.


kkkk