ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ


Περιπετειώδης σύλληψη για ελεγκτή εφορίας. Μιλάμε για το απόλυτο θρίλερ της διαφθοράς. Η αστυνομία έβγαλε αναλυτικό δελτίο τυπου. Διαβάστε για να φρίξετε. Και λαμόγιο. Και καμπόης ο λεγάμενος.

"Χθες (3-7-2012) το απόγευμα συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, εφοριακός υπάλληλος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ειδικότερα, χθες το πρωί προσήλθε στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μητέρα ιδιοκτήτη ναυλομεσιτικής εταιρείας και κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος με την ιδιότητα του ελεγκτή Δ.Ο.Υ. απαιτούσε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, για ρύθμιση φορολογικής υπόθεσης προηγουμένου έτους της εταιρείας.

Κανονίστηκε συνάντηση μεταξύ τους για την παραλαβή του ανωτέρω χρηματικού ποσού και το μεσημέρι της ιδίας μέρας προσήλθε ο κατηγορούμενος στα γραφεία της εταιρείας και παρέλαβε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό. Ο κατηγορούμενος όταν εξήλθε από την εταιρεία και στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, κινήθηκε με το αυτοκίνητο του εναντίον των αστυνομικών. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης πέταξε από το παράθυρο φάκελο με το προσημειωθέν χρηματικό ποσό αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν .

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
makeleio.gr


kkkk