Πώς θα πείσετε την κοπέλα σας να πει «ναι» σ’ ένα καλοκαιρινό «τρίο»


Στις διακοπές, μακριά από την ρουτίνα και μέσα στην ζαλάδα του ποτού, μπορείτε να δοκιμάσετε πράγματα στο σεξ που μέχρι τώρα έμοιαζαν ταμπού. Αρκεί να προετοιμάσετε σωστά το έτερον σας ήμισι.



H πιο μεγάλη σεξουαλική φαντασίωση για κάθε άντρα είναι το σεξ με δύο (ή και παραπάνω) γυναίκες ταυτόχρονα. Το καλό είναι ότι αυτό είναι κάτι που φαντασιώνονται κι εκείνες. Αλλά δεν το κυνηγούν σαν κι εμάς. Απλά… τους προκύπτει. Και, εντάξει, αν είσαι ο πιο όμορφος πολίστας της εθνικής, μπορεί και να σού συμβαίνουν τέτοια σκηνικά κάθε μέρα. Αν είσαι ένας συνηθισμένος, μέσος άντρας, που έχει μάλιστα και σχέση –λιγάκι βαρετή-, θα χρειαστεί να κάνεις λίγη προπαρασκευαστική δουλίτσα παραπάνω. Αξίζει, βέβαια, τον κόπο.

Πώς θα τα καταφέρεις; Πρέπει σιγά σιγά, και όσο πλησιάζουν οι διακοπές σας πιο συχνά, να φέρνεις την ώρα του σεξ με την σύντροφό σου και μια συζήτηση γύρω από τις φαντασιώσεις. Κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα σού μιλήσει και για το «τρίο» -ή θα δείξει ενδιαφέρον, αν το αναφέρεις εσύ.

Το επόμενο βήμα θα είναι να την πείσεις ότι δεν θες να… κάνεις κάτι με κάποια άλλη. Ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός σου. Ότι γυναίκα της ζωής σου παραμένει εκείνη.

Γιατί όσο πιο πολύ της μιλάς για το «τρίο» (αν σού ανάψει επιτέλους το «πράσινο φως»), τόσο πιο μεγάλη ανασφάλεια θα νιώθει. Ότι πια δεν σε ικανοποιεί και ότι θες άλλες. Όχι! Εσύ πρέπει να την πείσεις ότι αυτό δεν ισχύει. Και ότι ο μόνος λόγος που το ρίχνεις στο τραπέζι είναι για να ικανοποιήσεις μια δική της φαντασίωση και για να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας.

Για να μην την φοβίσεις, φέρε το ακλόνητο επιχείρημα των καλοκαιρινών διακοπών. Σ’ ένα νησί, μέσα στην ζαλάδα του ποτού, με μια άγνωστη τουρίστρια. Τι μπορεί να πάει στραβά; Όταν, με το καλό, όλες οι συνθήκες έχουν δημιουργηθεί (είστε στο νησί, έχετε πιει το κάτι παραπάνω, σας έχει πιάσει κουβέντα η Γερμανιδούλα τουρίστρια που καρφώνατε με τα μάτια πιο πριν, όταν μπήκε στο μπαρ… -μη φοβάσαι, και η φίλη σου θα την «καρφώσει», αν έχει στο μυαλό της όλα αυτά που συζητούσατε τόσο καιρό), φρόντισε να της υπενθυμίσεις ότι όλα αυτά γίνονται για εκείνη. «Λοιπόν, τι λες; Θα της την πέσεις;» είναι μια καλή ατάκα για να πάρετε θέσεις μάχης. Το πολύ πολύ να σού πει «Ντρέπομαι. Δεν πας εσύ καλύτερα;».

Α, κι ένα τελευταίο. Αν όλα πάνε καλά, και η Γερμανιοδούλα πει το ΟΚ, στο κρεβάτι θυμήσου ότι κάνετε «τρίο» και ότι δεν βρήκες απλά μια αφορμή για να πας με άλλη, χωρίς η δικιά σου να το θεωρήσει «κέρατο». Πρέπει να ικανοποιήσεις και τις δύο εξίσου και να τις κάνεις να νιώσουν άνετα. Ποιος είπε ότι θα ήταν εύκολο;
newsbomb.gr



kkkk