Αχαϊα: Μεθυσμένη φοιτήτρια έβαλε στοίχημα 100€ για ομαδικό σεξ!


Απρόβλεπτη τροπή πήρε η νυχτερινή διασκέδαση της 20χρονης με την παρέα της...
Παρέδωσε το κορμί της σε τρεις άνδρες για μια ολόκληρη νύχτα, μόνο και μόνο για ένα στοίχημα των 100 ευρώ! Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό, με «πρωταγωνίστρια» μια φοιτήτρια 20 ετών που σπουδάζει στην Πάτρα.

Διασκέδαζε με δύο φίλες της και άλλους συμφοιτητές της σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας την προηγούμενη Πέμπτη (13-09-2012) το βράδυ και η κατανάλωση αρκετών αλκοολούχων ποτών ήταν αρκετή για να την κάνει να ξεφύγει. Άρχισε να γίνεται προκλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας ενώ ανταποκρινόταν σε κάθε «ροζ» υπονοούμενο.

Σύμφωνα με το dete.gr, όταν ένας από την παρέα, της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε το στοίχημα, αλλά του ζήτησε να της παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά.

Η 20χρονη όχι απλώς πήγε μαζί τους, αλλά ζήτησε από τους νεαρούς να τραβήξουν φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποδείξει στις φίλες της, πως όντως ανταποκρίθηκε στο ομαδικό «πάρτι» με μοναδική «πρωταγωνίστρια» την ίδια!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ. ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

kkkk