5 απλοί τρόποι για να κάνεις τη σεξουαλική σου ζωή ακόμα πιο καυτήΕίναι γεγονός πως, ειδικά σε μια σχέση που μετράει πιθανότατα χρόνια, το σεξ, ακόμα και αν συνεχίζει να είναι καλό, συχνά αρχίζει να γίνεται ρουτίνα. Υπάρχουν όμως μικρά τρικ για να ανανεώνετε τη σεξουαλική σας ζωή και να κάνετε εντονότερη την κάθε φορά που βρίσκεστε με τον παρτενέρ σου.

1. Κάν'τον να ...τα δεί όλα
Οι καμπύλες και τα ...πριβέ σημεία του σώματός σου, είναι τα μεγάλα σου όπλα. Δεν υπάρχει άντρας που να αντικρύσει μια γυναίκα γυμνή, ή ημίγυμνη να του προσφέρεται και να μην ανεβάσει πίεση - με την πολύ καλή έννοια πάντα. Διάλεξε ωραία εσώρουχα, γιατί το καλό περιτύλιγμα βοηθάει πάντα, και προσπάθησε να είναι κόκκινα. Οι λατίνες που έχουν οικειοποιηθεί το χρώμα έχουν το σουξέ που ξέρουμε όλοι.

2. Πάρε τον έλεγχο
Μπορεί στην δημόσια εικόνα σου να δίνεις την αίσθηση της απλής, ενίοτε και πειθήνιας σε συμπεριφορά γυναίκας. Λογική, με πρόγραμμα και μέτρο. Αυτό το μέτρο και την "ηρεμία" φρόντισε να χάνεις στο κρεβάτι. Πάρε τον έλεγχο. Ανέβα από πάνω (κυριολεκτικά) και κάνε εσύ "παιχνίδι", ελέγχοντας τον ρυθμό και την ένταση. Προσπάθησε επίσης να του παγιδεύεσεις, έστω και χάρην παιχνιδιού, τα χέρια του με το ένα δικό σου, ενώ με το άλλο χάιδευέ τον όπου φτάνεις. Δαγκώματα επιτρέπονται.

3. Βγες από την κρεβατοκάμαρα
Αν δεν το ξέρατε, να σας πω πως το κρεβάτι δεν είναι το μόνο έπιπλο για σεξ, ούτε η κρεβατοκάμαρα το μόνο δωμάτιο. Κάντε το όπου, πάνω από όλα, ΔΕΝ φανταζόσασταν πως θα το κάνετε. Σε όποιο χώρο, έπιπλο, επιφάνεια σας δημιουργήσει την περιέργεια. Και αν το...τραβάει ο οργανισμός σας, βγείτε και εκτός σπιτιού!

4. Τυράννησέ τον
Κλιμάκωσε την λαχτάρα του για εσένα "πειράζοντάς" τον. Με μηνύματα με υπονοούμενα, με ψίθυρους στο αυτί, με τυχαία και φευγαλεα αγγίγματα, ακόμα και αν είσαστε με κόσμο ή κάπου επίσημα. Σκύψε χωρις να το περιμένει μπροστά του, (με κάποια αφορμή, μην κάνεις σαν να έπαθες λουμπάγκο). Με λίγα λόγια, δώσε του ένα preview για το τι τον περιμένει με την πρώτη ευκαιρία.

5. Παιχνίδια...ενηλίκων
Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Τα παιχνίδια που χαρίζουν απόλαυση είναι καθαρά ενήλικη υπόθεση, και μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και ερεθιστική υπόθεση μάλιστα. Ένα δονητής, ένα cock ring και δεκάδες άλλα sex toys που μπορείτε να αγοράσετε σε κάποιο sex shop, μπορεί να χαρίσουν απολαύσεις και ένταση που ί΄σως δεν φανταζόσασταν καν
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ. ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

kkkk