Παπαδιά: «Δεν άντεχα άλλο... Αδερφή ιερέα: Να σαπίσει στη φυλακή..


Σοκ προκαλούν οι απανωτές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παπαδιά, η οποία μαζί με τον εραστή της δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον ιερέα σύζυγός της.

Τόσο η ίδια, όσο και ο εραστής της βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα. Σε βάρος της 43χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια.

Η παπαδιά κατά τη διάρκεια της απολογίας της υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο ιερέας την χτυπούσε, γεγονός που γνώριζαν και οι γείτονες. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως θύματα της άσχημης συμπεριφοράς του έπεσαν και τα τρία παιδιά τους.

«Είχε και άλλους συντρόφους»
Η εξωσυζυγική της σχέση με τον 41χρονο άνδρα φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για άλλες σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτές ήταν γνωστοί του ιερέα.

Ποιος ήταν ο ιερέας;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ο 51χρονος ιερέας γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και πέρασε δύσκολα χρόνια. Πριν από περίπου δέκα μετακόμισε στα Πυρά Φωκίδας.
Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος η αδερφή του ιερέα δήλωσε πως τα έχασε όταν οι αστυνομικοί της είπαν πως η παπαδιά και ο εραστής της δολοφόνησαν τον αδερφό της.

Τώρα το μόνο που ζητάει είναι δικαιοσύνη και να μείνει για χρόνια η παπαδιά στη φυλακή.
«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Το κακό που μας έκανε δεν μπορώ να το περιγράψω. Σε όλους μας, αλλά πιο πολύ στα τρία παιδάκια τους. Μέχρι και χθες, λίγο πριν αποκαλυφθούν τα όσα έκανε, μου έλεγε Έφη σ' αγαπώ. Και εγώ της έλεγα, Δώρα, θα το περάσουμε μαζί. Νόμιζα ότι θρηνεί για τον άνδρα της».

Προσθέτει μάλιστα «Πώς να πάει εκεί το μυαλό μας; Τουλάχιστον τώρα που ξέρουμε ότι θα πάει φυλακή, νιώθουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Η σατανική γυναίκα είχε σχεδιάσει τα πάντα μαζί με τον 40χρονο στα Κρέστενα Ηλείας, με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση».


kkkk