«Πούλησα το εξοχικό μου για το θέατρο»


Κάτια Δανδουλάκη
Σε αυτό δίνει όλα τα χρήματά της η Κάτια Δανδουλάκη

Για τον άνθρωπο με τον οποίο έζησε την απόλυτη ταύτιση και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο θέατρο μίλησε σε συνέντευξή της η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός εξομολογείται μάλιστα ότι έχει φτάσει σε σημείο να πουλήσει το εξοχικό της για το θέατρο.

«Δεν έχω δικό μου σπίτι. Ποτέ δεν είχα. Είχα πάρει ένα εξοχικό, το οποίο στα τρία χρόνια το έδωσα για να πληρώσω ένα δάνειο που είχα πάρει για το θέατρο. Όλα τα χρήματα που έβγαλα, και έβγαλα πάρα πολλά, πήγαιναν στο θέατρο», δηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη στη Real News. Όσο για το αν μετανιώνει που έγινε επιχειρηματίας, δηλώνει ότι έχει μπει σε μεγάλα βάσανα, άγχη και χρέη και κάνει τριάντα δουλειές για να πληρώνει τα χρέη της παράστασης.

Σε ό,τι αφορά τη συνύπαρξή της επί 32 χρόνια με έναν άνθρωπο δηλώνει ότι υπήρξε η τέλεια ταύτιση μεταξύ τους. Όσο για το γιατί δεν έκανε παιδί μετά από τόσα χρόνια γάμου απαντά: «Δεν ξέρω. Ίσως να μην το ήθελα πολύ, γιατί θα το είχα επιδιώξει περισσότερο. Ό,τι ήθελα πολύ στη ζωή μου το κατάφερα. Ήταν και λίγο τυχαίο, ήταν και ότι δεν το κυνήγησα» δηλώνει η ηθοποιός.
www.newsbeast.gr

kkkk