Εσπάρθα, Ντίνας και Κάιπερ στον ΠΑΟ!


Μια ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου μέσου της Ουέσκα, Χοκίν Εσπάρθα, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για επιλογή του Φάμπρι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Είναι αριστεροπόδαρος, ανήκει στην Ουέσκα, ομάδα 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, με την οποία από το 2001 έχει 25 συμμετοχές, αφού δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως βασικός. Γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1988 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Οσασούνα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία τον Ιουνίο του 2007, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική Νέων της Ισπανίας. Φέτος είχε 18 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με Ουέσκα.

Παίρνει τον Ντίνα από τώρα
Οπως ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τώρα και τον Θανάση Ντίνα: "Με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προς την ιδιοκτησία της  ΠΑΕ Παναχαϊκή λύθηκε το πρόβλημα με την μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ικανοποίησε  τις απαιτήσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Θανάσης Ντίνας σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την εξέλιξη γιατί αφενός μεν ο κ. Γιάννης Αλαφούζος έδειξε σεβασμό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και στην ιστορία της και αφετέρου δε ένας πολύ μεγάλος παίκτης ο Θανάσης Ντίνας να έχει την δυνατότητα να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στο δικό της παιδί τον Θανάση Ντίνα να είναι υγιής και να κάνει όλους τους Αχαιούς υπερήφανους".

"Κλεισμένος" ο Κάιπερ
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νίκι Κάιπερ, σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα. Ο 24χρονος, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκου Σπυρόπουλου, είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τριφύλλι, σύμφωνα με την "De Telegraaf".


kkkk