ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ με έκπτωση – Προσφορά

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ
 Προσφορά για ΚΛΟΟΥΝ
📌Εκπτωτικο κουπόνι !!!📌
Για τους αναγνώστες μας, για παιδικό παρτυ. 
Για το χώρο που επιθυμείτε: Σπίτι, σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, παιδότοπο, κλπ.
Επωφεληθείτε: 6940989069
www.klooun-zavolies.gr
κλόουν για παιδικά παρτυ


Τα παιδιά είναι υπέροχα πλασματάκια που έχουν την ιδιότητα να βαριούνται εύκολα ακόμα και όταν βρίσκονται σε ένα πάρτυ. Πρέπει συνεχώς να απασχολούνται με διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα κεντρίζουν την περιέργεια και θα αναπτύσσουν την φαντασία και την δημιουργικότητά τους. Εμείς προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διασκέδασης σε πολύ οικονομικές τιμές. Επιλέξτε έναν απ’ τους κλόουν / ταχυδακτυλουργούς μας για να διασκεδάσει τα παιδιά με:

Έξυπνο χιούμορ!
Εντυπωσιακά μαγικά κόλπα!
Μουσικοκινητικά παιχνίδια που θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά!
Ομαδικά παιχνίδια ισορροπίας!
Ζωγραφική προσώπου (face painting)!
Μπαλονοκατασκευές για όλους!
και πολλά ακόμα!

? Κιν: 694-0989069 




 Ως κλόουν ζαβολιές προσπαθούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά προγράμματα κλόουν και ταχυδακτυλουργού για το παιδικό σας πάρτυ, σε πραγματικά οικονομικές τιμές και συνεχείς προσφορές. Ερχόμαστε στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα και Πειραιά. Μπορείτε να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και για τις οικονομικές προσφορές μας! 



Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ, στις καλύτερες τιμές από έμπειρους κλόουν – ταχυδακτυλουργούς, με μια φρέσκια και νεανική μάτια. Είμαστε οι ομορφότεροι!!! Είμαστε οι διασημότεροι (στη γειτονιά μας)!!! Εξαφανίζουμε τα πάντα..ακόμη και πεθερές. Δυστυχώς όταν έβρεχε σοβαρότητα εμείς κρατούσαμε ομπρέλα. Και πάντα λέμε ό,τι δεν κάνουμε, κάνουμε ό,τι δεν λέμε και ποτέ δεν λέμε τι κάνουμε!!!
κλοουν για παρτυ

? Κιν: 694-0989069 


Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά! Για ένα ξεχωριστό πάρτυ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν για παρτυ, ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες. Επωφεληθείτε απ΄ τις προσφορές μας. Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για παιδικά πάρτυ, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας, επιλέγοντάς μας. 

 Κλοουν Ζαβολιές σέβονται τα χρήματά σας και σας το ανταποδίδουν με το εξαιρετικό πρόγραμμα τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ημέρα της γιορτής ή των γενεθλίων σας ξεχωριστή, να ευχαριστηθούν όλοι και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Σας προτρέπουμε να ρωτήσετε για μας, γνωστούς σας που μας έχουν δει. Η συντριπτική πλειοψηφία τον γονιών που μας επιλέγουν, μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και μας καλούν και στα επόμενα πάρτυ τους.

Για όλη την Αττική !!!

Μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο:

? Κιν: 694-0989069 

kkkk