Στη Λεβάντε ο Βύντρα!


Ο Λουκάς Βύντρα δεν θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θα αγωνίζεται στην αντίπαλο των ερυθρόλευκων στο Europa League, τη Λεβάντε, με την οποία και συμφώνησε!

Τελικά η ανατροπή έγινε στα δεδομένα της μεταγραφής του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Λεβάντε, όπου θα βρει και τον Καράμπελα (αλλά όχι τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία). Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για 1,5 χρόνο, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το οικονομικό μέρος. Την Πέμπτη (31/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε συμφωνήσει προφορικά, αλλά δεν είχε υπογράψει, χάλασε μετά τις αντιδράσεις (μεγάλης) μερίδας οπαδών της ομάδας, τις οποίες μέτρησε τόσο η διοίκηση, όσο και ο ίδιος ο Βύντρα.

Αυτό που ακολούθησε την είδηση της επικείμενης μεταγραφής του στον Ολυμπιακό από την Τετάρτη (30/1) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στην αθλητική πιάτσα, δεν είχε προηγούμενο. Σε πολλές περιπτώσεις, οι αντιδράσεις  έφτασαν στα όρια του ανήθικου, για έναν διεθνή παίκτη, ο οποίος ποτέ δεν έχει δώσει διακαιώματα με τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στη δράση και την αντίδραση που υπήρξε τις τελευταίες ώρες και αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα για το εξωτερικό.

Από την άλλη, η διοίκηση του Ολυμπιακού μέτρησε τη δυσαρέσκεια πολλών οπαδών στην προοπτική αυτής της μεταγραφής και πήρε την απόφαση να λήξει το θέμα, φοβούμενη μεγαλύτερες προεκτάσεις στο θέμα και διχόνοια στον κόσμο.

Ετσι, κατόπιν λαϊκής απαίτησης και απειλής για... άδειο Καραϊσκάκη, παραιτήθηκε της υπόθεσης. Ακριβώς όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Μπασινά και με τον Τζιόλη, όταν ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει και με τους δύο, αλλά ήταν κόντρα στο λαϊκό αίσθημα...


kkkk